Hva skjer?

Sommerfest

Søndag 16. juni kl 11.00 har Misjonskirken glede av å inviterer til sommerfest. Det blir andakt, lovsang, konkurranse, kirkekaffe og grillmat. Etter gudstjenesten blir det hoppeslott for barna. Alle er hjertelig velkommen.

Gudstjeneste

1. pinsedag kl 11.00 har Misjonskirken gleden av å invitere til gudstjeneste med temaet «Hva gjør Gud nå?» Det blir barnekirke, lovsang, tale av pastor Thorleif Bruseland og kirkekaffe etter gudstjenesten. Alle er hjertelig velkommen.

Menighetsweekend 2019

Menighetsweekend 2019! Vi planlegger menighetsweekend i Sarons Dal dette året. Nærmere bestemt 6. – 8. september. Sett av dagene allerede nå! Dette tror vi blir kjempebra! Mer info kommer senere.

Gudstjeneste

Velkommen til Gudstjeneste Søndag 2.juni kl 11 i Misjonskirken Bryne. Steve Game vil tale over temaet «Hva gjør vi nå? Vi bryter brødet.» Det blir lovsang, barnekirke, nattverd og kirkekaffe med tid til fellesskap.

Jærdagsgudstjeneste

Velkommen til Bryne Torg og felleskirkelig Jærdagsgudstjeneste søndag 26.mai kl 11. Tema er «Ganske vanleg bønn!» Tale ved prost Kjell Børge Tjemsland. Kollekten går til prosjektet «Alle med i Time». Felleskirkelig lovsangband og felles barnekor. Til slutt kirkekaffe med bakst og saft/kaffi. Kom og bli med!

Gudstjeneste

Velkommen til Gudstjeneste søndag 19.mai kl 11. Pastor Thomas Aas Pedersen taler siste del i serien «Hva gjør vi nå – vi leser i Bibelen». Vi får lovsang, utdeling av bibel til 5.klassinger og barnekirke. Etter møtet blir det kirkekaffe og tid til fellesskap.

Nasjonalfest

Velkommen til Nasjonalfest 17.mai kl 17.30 i Misjonskirken Bryne. Vi får musikk, andakt, lek og servering! Alle er hjertelig velkommen!

Konfirmasjonsgudstjeneste

Søndag 12. mai kl 11.00 er det Konfirmasjonsgudstjeneste. Misjonskirken har gleden av å invitere til gudstjeneste med temaet «Hva gjør vi nå? – Vi bygger fellesskap!» Det blir lovsang, deltakelse av konfirmanten, barnekirke og tale ved pastor Thorleif Bruseland. Det blir kirkekaffe og god tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen.

Palmesøndagsgudstjeneste

Velkommen til Palmesøndagsgudstjeneste 14. april kl 11. Det blir dramastykke av barna, lovsang med store og små, andakt og kirkekaffe med tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen!

Førpåskegudstjeneste

Velkommen til Førpåskegudstjeneste søndag 7.april kl 11. Det blir barnekirke, lovsang, tale ved pastor Thomas Aas Pedersen og kirkekaffe med tid til fellesskap. Hjertelig velkommen!