Virkegrener

“Hver fjelltopp er innen rekkevidde hvis du bare fortsetter å klatre.”

— Barry Finlay - klatret til toppen av Afrikas høyeste fjell Kilimanjaro (5895 moh ) i en alder av 60år —

Barnearbeid

Barnekirken!

Samling for barn fra 3 år og oppover. Samlingene går parallelt med talen i hovedsalen.

X-Mission

X-Mission er vårt arbeid for alle barn fra 5 til 7 klasse. ( 10 – 13 år )

Ungdomsarbeid

Tentro

-Konfirmant-

Tentro er et konfirmasjonsalternativ fra frikirkene i Norge, som er åpent for alle. Vi vil koble store tema som Gud, livet og evigheten med din hverdag gjennom Opplevelse, Oppdagelse og Oppdrag!

TouchPoint

Vi ønsker å nå mennesker som er langt fra Gud og kirke, og gjøre dem til helhjertede etterfølgere av Jesus!

Mission Possible

Mission Possible er vårt arbeid for ungdommer fra 14 år (8. klasse og oppover)

Annet arbeid

Åpen husgruppe for menn

Mannsgruppe som samles over ulike temaer, sosialt og gode samtaler

Hyggestund for eldre

Hyggestund for eldre er vårt arbeid for alle «eldre» i alle aldrer, sosialt samvær, mat, sang og musikk.

Misjonsforeningen

Misjonsforeningen samles en mandag i måneden og er en kvinneforening. Alle kvinner er velkommen til samling med fokus på misjon.

Ønsker du å bli med i en gruppe eller aktivitet ?

Kontakt en av våre pastorer eller hovedleder i den gruppen eller aktivitet du vil bli med i, eller har spørsmål om.